Τμηματα Παραδοσιακων Χορων

Παραδοσιακοί Χοροί για κάθε ηλικία και για κάθε επίπεδο..! Σας προσκαλούμε όλους να χορέψουμε παρέα, στους υπέροχους ρυθμούς της Παράδοσης, και να γνωρίσουμε παράλληλα τον Χορευτικό και Πολιτιστικό πλούτο της Πατρίδας μας!

Τμημα Συγχρονων Χορων

Λάτιν και Ευρωπαϊκοί Χοροί για όσους αγαπούν τον Σύγχρονο Χορό και τους ξεχωριστούς ρυθμούς! Σας περιμένουμε και φέτος!

Παιδικη Θεομητορικη Χορωδια

Με την έναρξη των Δραστηριοτήτων της Ενορίας μας, και φέτος οι μικροί μας φίλοι συγκροτούν την Παιδική Θεομητορική Χορωδία. Περιμένουμε κι άλλα παιδιά να γίνουν μέλη της και να μοιραστούμε πολλά και όμορφα τραγούδια!

Δανειστικη Βιβλιοθηκη - Ταινιοθηκη

Στην Ενορία μας, σας περιμένει μια πολύ μεγάλη συλλογή βιβλίων, χιλιάδων ψηφιακών ομιλιών αλλά και ταινιών, για κάθε ηλικία, που αποτελούν μια ευκαιρία πνευματικής ανάτασης, ψυχαγωγίας και αφορμή νέας αρχής σε ό,τι ταλαιπωρεί και προβληματίζει τον σύγχρονο άνθρωπο. Γίνετε μέλη της Δανειστικής Βιβλιοθήκης - Ταινιοθήκης και γεμίστε την ψυχή την δική σας και των παιδιών σας με τον παρήγορο και ανεξάντλητο Θεϊκό Λόγο!

Πληροφοριες και Τμηματα Ωδειου

Το Ωδείο της Ενορίας μας ιδρύθηκε το 2001 με την επωνυμία ‘’Θεομητορικόν Ωδείον’’ – ‘’Χαίρε νοητή χελιδών ηδύλαλος’’ υπό την αρωγή του Συλλόγου Ορθοδόξων Χριστιανών ‘’Η Υπεραγία Θεοτόκος’’ και είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το κράτος.

Βρεφονηπιακη Μουσικη Αγωγη

Το τμήμα Βρεφονηπιακής Μουσικής Αγωγής είναι ένα από τα Τμήματα του Θεομητορικού Ωδείου, η πιο κατάλληλη εισαγωγή στον κόσμο της Μουσικής, για τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 3 έως 7 ετών.

Τμηματα Φωνητικης

Στο Ωδείο μας λειτουργούν δύο τμήματα φωνητικής και τραγουδιού. Μάθε όποιο είδος τραγουδιού σου ταιριάζει και αγαπάς, ανάκαλυψε τις φωνητικές σου δυνατότητες με καθηγητές επαγγελματίες τραγουδιστές!

Βυζαντινη Μουσικη - Παραδοσιακο Τραγουδι

Βυζαντινή Μουσική και Παραδοσιακό τραγούδι με τον Πρωτοψάλτη του Ιερού μας Ναού και Τραγουδιστή Ζαχαρία Καρούνη!

Αυτοβοηθεια

Στην Ενορία μας λειτουργεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ''Ομάδα Αυτοβοήθειας'' στα πλαίσια του Προγράμματος “Πολίτες ενάντια στην Κατάθλιψη”.

Αθλητικες Δραστηριοτητες

Αθλήματα για παιδιά κάθε Σάββατο πρωί...!

Παιδικο Παιχνιδι

Κάθε Παρασκευή παιχνίδια ατομικά αλλά και ομαδικά.., σε περιμένουμε!

Ομιλος Ρητορικης

Από την Σχολική χρονιά 2016 - 2017, θα λειτουργεί στην Ενορία μας ὁ «Όμιλος Ρητορικής» για τούς Μαθητές, Μαθήτριες της Πρωτοβαθμίου και Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως.

Εργαστηρι Ζωγραφικης & Κατασκευων

Την φετινή σχολική χρονιά θα λειτουργήσῃ για πρώτη φορά το Εργαστήρι Ζωγραφικής και Κατασκευών για Παιδιά από Δ΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού.

Υπηρεσια Συμβουλευτικης & Ψυχικης Υγιειας

Στην Ενορία μας λειτουργεί Υπηρεσία Συμβουλευτικής & Ψυχικής Υγιείας από εξειδικευμένους Ψυχολόγους και Θεραπευτές Υγιείας, για όσους επιθυμούν λάβουν ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη.

Ενημέρωση για την νόσο Αλτσχάιμερ 29 – 1 – 2017

Ανοιχτες Συναντησεις Συμβουλευτικης Γονεων

Η Ενοριακή Ομάδα Ψυχικής Υγείας διοργανώνει την πρώτη συνάντηση του Σεμιναρίου Γονέων την Κυριακή 25-11-2018 και ώρα 18.00 - 19.30μμ με το θέμα «Πένθος: Πώς να διαχειριστούμε την απώλεια». Η συμμετοχή είναι δωρεάν , σας περιμένουμε.