Δανειστικη Βιβλιοθηκη - Ταινιοθηκη

Στην Ενορία μας, σας περιμένει μια πολύ μεγάλη συλλογή βιβλίων, χιλιάδων ψηφιακών ομιλιών αλλά και ταινιών, για κάθε ηλικία, που αποτελούν μια ευκαιρία πνευματικής ανάτασης, ψυχαγωγίας και αφορμή νέας αρχής σε ό,τι ταλαιπωρεί και προβληματίζει τον σύγχρονο άνθρωπο. Γίνετε μέλη της Δανειστικής Βιβλιοθήκης - Ταινιοθήκης και γεμίστε την ψυχή την δική σας και των παιδιών σας με τον παρήγορο και ανεξάντλητο Θεϊκό Λόγο!

Πληροφοριες και Τμηματα Ωδειου

Το Ωδείο της Ενορίας μας ιδρύθηκε το 2001 με την επωνυμία ‘’Θεομητορικόν Ωδείον’’ – ‘’Χαίρε νοητή χελιδών ηδύλαλος’’ υπό την αρωγή του Συλλόγου Ορθοδόξων Χριστιανών ‘’Η Υπεραγία Θεοτόκος’’ και είναι επίσημα αναγνωρισμένο από το κράτος.

Βρεφονηπιακη Μουσικη Αγωγη

Το τμήμα Βρεφονηπιακής Μουσικής Αγωγής είναι ένα από τα Τμήματα του Θεομητορικού Ωδείου, η πιο κατάλληλη εισαγωγή στον κόσμο της Μουσικής, για τους μικρούς μας φίλους ηλικίας 3 έως 7 ετών.

Τμηματα Φωνητικης

Στο Ωδείο μας λειτουργούν δύο τμήματα φωνητικής και τραγουδιού. Μάθε όποιο είδος τραγουδιού σου ταιριάζει και αγαπάς, ανάκαλυψε τις φωνητικές σου δυνατότητες με καθηγητές επαγγελματίες τραγουδιστές!

Βυζαντινη Μουσικη - Παραδοσιακο Τραγουδι

Βυζαντινή Μουσική και Παραδοσιακό τραγούδι με τον Πρωτοψάλτη του Ιερού μας Ναού και Τραγουδιστή Ζαχαρία Καρούνη!

Αυτοβοηθεια

Στην Ενορία μας λειτουργεί για δεύτερη συνεχή χρονιά ''Ομάδα Αυτοβοήθειας'' στα πλαίσια του Προγράμματος “Πολίτες ενάντια στην Κατάθλιψη”.

Αθλητικες Δραστηριοτητες

Αθλήματα για παιδιά κάθε Σάββατο πρωί...!

Παιδικο Παιχνιδι

Κάθε Παρασκευή παιχνίδια ατομικά αλλά και ομαδικά.., σε περιμένουμε!

Ομιλος Ρητορικης

Από την Σχολική χρονιά 2016 - 2017, θα λειτουργεί στην Ενορία μας ὁ «Όμιλος Ρητορικής» για τούς Μαθητές, Μαθήτριες της Πρωτοβαθμίου και Δευτεροβαθμίου Εκπαιδεύσεως.

Εργαστηρι Ζωγραφικης & Κατασκευων

Την φετινή σχολική χρονιά θα λειτουργήσῃ για πρώτη φορά το Εργαστήρι Ζωγραφικής και Κατασκευών για Παιδιά από Δ΄ έως ΣΤ΄ Δημοτικού.

Υπηρεσια Συμβουλευτικης & Ψυχικης Υγιειας

Στην Ενορία μας λειτουργεί Υπηρεσία Συμβουλευτικής & Ψυχικής Υγιείας από εξειδικευμένους Ψυχολόγους και Θεραπευτές Υγιείας, για όσους επιθυμούν λάβουν ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη.

Ενημέρωση για την νόσο Αλτσχάιμερ 29 – 1 – 2017

Σεμιναριο Συμβουλευτικης Γονεων

Σεμινάριο Συμβουλευτικής Γονέων με θέμα «Οικογένεια και Ψυχική Υγεία» για την χρονιά 2016 -2017.

Η Ομάδα Ψυχικής Υγείας της Ενορίας μας, διοργανώνει ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ συμβουλευτικής γονέων με περιορισμένο αριθμό μελών. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 12 συνεδρίες με 15ημερη συχνότητα από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Ιούλιο. Στην ομάδα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την σχέση γονέα και παιδιών και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να υποστηριχθούν συμβουλευτικά από τους ειδικούς.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΛΟΦΟΥ