Εγκαίνια: 
12 Νοεμβρίου 2017 , ώρα 11:00

Διάρκεια Δωροέκθεσης:
12 /11/ 2017 έως  14 /1/ 2017

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά 10:00 - 12:00 και 18:00 - 21:00 
και Σαββατοκύριακα

Χώρος: 
Ισόγειες Αίθουσες «Τιμία Αισθής» και «Γενέθλιο της Θεοτόκου»
Ευτυχίας 28 & Ματρόζου Νέο Ηράκλειο

Εορταστική Δωροέκθεση 2017

Στις γιορτινές μέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου, Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς, Θεοφανείων, η Ενορία μας, όπως κάθε χρόνο έχει ετοιμάσει στο μόνιμο Εκθετήριό της, Αίθουσα «Τιμίας Εσθήτος» της Παναχράντου, την Ετήσια Δωροέκθεση και Εορταγορά της, που εγκαινιάστηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 και θα διαρκέσει έως την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018.

Σας περιμένουν πλήθος εορταστικών δώρων, πρωτότυπων και εκλεκτών αντικειμένων, σε τιμές κατάλληλες για την εποχή της κρίσεως που διάγουμε, σε μεγάλη ποικιλία, χρήσιμα για να υπηρετήσουν τα έθιμα των μεγάλων Εορτών της θείας Ενανθρωπήσεως και Επιφανείας.

Παράλληλα λειτουργεί η Έκθεση Χειροτεχνίας του Ομίλου Γυναικών της Ενορίας μας, με τίτλο «Χειρουργήματα» στην οποία θα βρείτε κεντήματα, κοσμήματα, αλλά και χειροποίητα γλυκά και αρτήματα από τις Γυναίκες του Ομίλου μας.

Εκθεση Χειροτεχνίας

Κάθε σας αγορά ενισχύει το πολυδάπανο οικοδομικό έργο της Ενορίας, που στεγάζει την λατρευτική ζωή των Ενοριτών αλλά όλες τις δραστηριότητες που μας προσφέρει.

Σας περιμένουμε καθημερινά αλλά και Σαββατοκύριακα, με χαμόγελο και γιορτινή διάθεση, να επισκεφθείτε τον χώρο μας, να γνωριστούμε και να ενισχύσετε την προσπάθειά μας, καλές γιορτές!