Υπεύθυνος Δραστηριότητας / Συντροφιάς:
Ανατολή - Ελένη Χατζηγεωργιάδου

Βοηθός:
Μαρία Τάκη, Μαρία Στασινοπούλου, Μιχάλης Γκομπριαλ, Ειρήνη Βλυσσίδη, Κατερίνα Κοροσίδου, Ελπίδα-Μαρία Καρυστινάκη
Υπεύθυνος Παιδικής Χορωδίας: Χαριτίνη Πανοπούλου
Ώρα: Κάθε Σάββατο 11:00 – 14:30

Χώρος: Προπαρασκευαστήριο του Υπεργείου «Προυσιώτισσα»
και Αίθουσα "Άξιον Εστί"

 

Απασχόληση και Φύλαξη Νηπίων

Το τμήμα αυτό απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και Νηπιαγωγείου (2,5 έως 5 ετών), τα οποία απασχολούνται κάθε Σάββατο από τις 11 έως τις 14.30.

Στο πρόγραμμα εντάσσεται και η μικρότερη σε ηλικία, Συντροφιά της Ενορίας μας, το Προκαταρκτικό Κατηχητικό και η Παιδική Χορωδία με χριστιανικά κυρίως τραγούδια, και μπορούν τα παιδιά , εφ’ όσον το επιθυμούν, να απασχοληθούν και σε αυτά, πέραν του υπολοίπου προγράμματος.

Το πρόγραμμα συνολικά, περιλαμβάνει αφήγηση μιας Ιστορίας για τον Χριστό και σχετική συζήτηση, παιχνίδι, ζωγραφική, χειροτεχνία, κουκλοθέατρο, παρακολούθηση παιδικών ταινιών και Χορωδία χριστιανικών τραγουδιών (με στίχους του προϊσταμένου της Ενορίας μας π. Τιμοθέου Παπαδάκη), η οποία αποτελεί άριστο, ευχάριστο και αποτελεσματικό τρόπο μεταδόσεως των Χριστιανικών Αξιών.
Με άξονα την γνώση του Προσώπου του Χριστού, μέσο την δημιουργική απασχόληση και σκοπό την ευχάριστη διαμονή των παιδιών μας στον χώρο της Εκκλησίας, οι μικροί μας φίλοι μαθαίνουν να εντάσσονται στην Συντροφιά, να προσαρμόζονται σε πρόγραμμα και να προσπαθούν να συνεργάζονται, να συνυπάρχουν, να αλληλοβοηθούνται και εν τέλει να συν-χωρούν στο Σπίτι του Θεού - Πατέρα τους και στο σπίτι τους με τα λοιπά μέλη της Οικογενείας τους .

Ευχαριστούμε τις πρόθυμες Γυναίκες του Ενοριακού Ομίλου μας, για την καθαριότητα του χώρου, το πλούσιο κέρασμα και την Μητρική τους φροντίδα.

Ευχαριστούμε και τους Γονείς για την εμπιστοσύνη και την συνεργασία τους.

Σας περιμένουμε..!!