Υπεύθυνος Συντροφιάς Αγοριών Γυμνασίου::
π. Τέρτιος Κωνσταντόπουλος

Βοηθός:
Χρυσοβαλάντης Γεωργόπουλος
Ώρα: Κάθε Κυριακή 11:30-13:00

Χώρος: 2η υπέργεια Αίθουσα "Τριχερούσα"

Υπεύθυνος Συντροφιάς Κοριτσιών Γυμνασίου::
Περσεφόνη Παπαμιχαήλ

Βοηθός:
Μαρία Τσιαμποκάλου - Νικοθόδη,
Δέσποινα Παναγιωτοπούλου
Αθηνά Γκρίμπα – Νικηταρά

Ώρα: Κάθε Κυριακή 11:30-13:00

Χώρος: 4η υπέργεια Αίθουσα "Γοργοεπήκοος"

Συντροφιές Τάξεων Γυμνασίου


Συντροφιά Αγοριών Γυμνασίου


Στό μέσο κατηχητικό διακονώντας και διακονούμενοι στον Λόγο του Θεού, μοιραζόμαστε την καρδιακή μας εμπειρία με τα παιδιά του Γυμνασίου, και αν και η εμπειρία δεν μεταδίδεται – μεταδίδεται η χάρη του Θεού, πλούσια σε όλους τους παρόντες.

Η μετάδοση του Θείου λόγου αποσαφηνίζει, αποσυμπλέκει και παρηγορεί τους νέους οι οποίοι φεύγουν ένχαρεις και έμπλεοι ελπίδος, σε μια εποχή που η απογοήτευση, οι παρωπίδες στον υλισμό και το προσωπικό συμφέρον είναι το Νέο - ή μάλλον το παλιότερο - Ευαγγέλιο.

Η συγκρότηση προσωπικότητας με τον Χριστό σε αυτήν τήν ηλικία, είναι το μόνο εφόδιο για την ζούγκλα που περιμένει να μαράνει την παιδική αθωότητα και ενθουσιασμό.
Σε περιμένουμε να μοιραστούμε και να βιώσουμε την παρουσία του Χριστού στις ζωές μας.Συντροφιά Κοριτσιών Γυμνασίου


Η παρέα μας αποτελείται από κορίτσια του Γυμνασίου. Συναντιόμαστε στο ισόγειο του Νεανικού μας Κέντρου κάθε Κυριακή 11.30-13.00 περίπου.

Συζητάμε για ό, τι μας αφορά, μας προβληματίζει ή μας ανησυχεί από την παράξενη εφηβική καθημερινότητά μας με στόχο να έχουμε στο κέντρο της ζωής και της παρέας μας τον Χριστό, να μοιραζόμαστε μεταξύ μας και μαζί Του κάθε μας εμπειρία και βίωμα, οι σχέσεις μας να είναι ζωντανές και δυναμικές.

Οι βόλτες, οι εκδρομές, τα παιχνίδια, οι προβολές ταινιών και οι διάφορες δραστηριότητες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της χρονιάς μας φέρνουν πιο κοντά και δίνουν κίνητρο για μια πιο ουσιαστική επικοινωνία.
Σας περιμένουμε!!