Ακολουθίες Περιόδου Πάσχα

ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΑΠΟΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 2017
Το απόγευμα της Τρίτης 23 Mαΐου και ώρα 7.00 μ.μ. αρχίζουμε με Μικρό Απόδειπνο, Χαιρετισμούς της Παναγίας και Κανόνα Θείας Μεταλήψεως, τροπάρια και κανόνες αποδόσεως της εορτής του Τυφλού και προεόρτια της Αναλήψεως, την Ενάτη του Πάσχα 9.00 μ.μ. τον Εσπερινό του Πάσχα και συνεχίζουμε κατανυκτικά με τον Όρθρο της Εορτής και την Θεία Λειτουργία.
Θα μας βρει η Τετάρτη 24η Mαΐου, ώρα 00.30 τα ξημερώματα να συμπροσευχώμαστε, με την ευκαιρία της Αποδόσεως της Μεγάλης Εορτής του Πάσχα.

Σας περιμένουμε να συνεορτάσουμε Αναστάσιμα στην ησυχία της βραδιάς και να ανοίξουμε την καρδιά μας στην Αγάπη.

Στην Παναγία Πρασίνου Λόφου
7.00 το απόγευμα της Τρίτης 23 Mαΐου
έως 00.30 η ώρα της Τετάρτης 24ης Mαΐου.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ


ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΑΓΡΥΠΝΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΚΑΙΝΗΣΙΜΟΥ

Η Ενορία μας τελεί την Θεία Λειτουργία καθημερινά την Διακαινήσιμο Εβδομάδα, για να ζήσουμε την Χαρά της Αναστάσεως Χριστοπρεπώς, με την όσο το δυνατόν συχνότερη προσέλευσή μας στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Το απόγευμα της Τετάρτης 19 Απριλίου και ώρα 8.00 μ.μ. αρχίζουμε με τον Εσπερινό της Ημέρας συνεχίζουμε με τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία.

Θα μας βρει η Πέμπτη 20 Μαΐου, ώρα 0.30 τα ξημερώματα να συμπροσευχόμαστε στον Αναστάντα Κύριο μας και να μεταλαμβάνουμε το άχραντο Σώμα και το τίμιο Αίμα Του.

Σας περιμένουμε να χαρούμε την Ανάσταση στην ησυχία της βραδιάς και να ανοίξουμε την καρδιά μας στην Αγάπη.

Στην ΠΑΝΑΓΙΑ Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής 8.00 το απόγευμα της Τετάρτης 19 Απριλίου έως 0.30 η ώρα της Πέμπτης 20 Απριλίου.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ