Ιερες ακολουθιες της Αγιας και Μεγαλης Τεσσαρακοστης - 2019

Δείτε το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ιερα Πανηγυρις των Εισοδιων της Θεοτοκου 2018

«Χαῖρε πάσης κτίσεως Ὡράϊσμα » Η Ενορία μας, καλεί με τιμή και χαρά τον φιλόχριστο και ευσεβή λαό, να συμμετέχει στις Ιερές Ακολουθίες που θα τελεστούν στον Ιερό μας Ναό, για την Εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Εφόρου και Προστάτιδός μας.

Ιερα Πανηγυρις Κοιμησεως Θεοτοκου 2018

«Χαĩρε Θεοῦ σοφίας Τέμενος καὶ Χερουβὶμ θρόνε ὑπέρτερε.» Σας καλούμε και εφέτος στις Ιερές Ακολουθίες που θα τελεστούν στον Ιερό μας Ναό, για την Κοίμηση και Μετάσταση της Εφόρου ημών και Προστάτιδος Θεοτόκου.

Ιερα Πανηγυρις των Εισοδιων της Θεοτοκου 2017

"Χαῖρε παγκόσμιον καύχημα!" Η Ενορία μας καλεί με τιμή και χαρά τον φιλόχριστο και ευσεβή λαό προς συμμετοχή στις Ιερές Ακολουθίες που θα τελεστούν στον Ιερό μας Ναό για την Εορτή των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, της Εφόρου και Προστάτιδός μας.

Ιερα Πανηγυρις Κοιμησεως Θεοτοκου 2017

«Ὑψοποιὸς ταπείνωσις Ζωογονοῦσα καὶ Θεώνουσα» Σας καλούμε μετά τιμής, στις Ιερές Ακολουθίες που θα τελεσθούν στον Ιερό Ναό Υπεραγίας Θεοτόκου Ηρακλείου Αττικής, για την Εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, της Προστάτιδος και Εφόρου ημών!

Ιερα Πανηγυρις Παρεκκλησιου Αγιας Μαρινης Ψαλιδιου Ηρακλειου Αττικης

Σας προσκαλούμε, μετά τιμής, στην Ιερά Πανήγυρη του Παρεκκλησίου μας, της Αγίας και Καλλιπαρθένου Μαρίνης, πλησίον των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Νέο Ηράκλειο, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 και Δευτέρα 17 Ιουλίου.

Ιερες Ακολουθιες περιοδου του Πασχα

Χριστός Ανέστη! Δείτε τις ακολουθίες για την Διακαινήσιμο Εβδομάδα στον Ιερό μας Ναό.

Εβδομαδιαιο Κηρυγμα π.Τιμοθεου Παπαδακη

Κάθε Τετάρτη στις 20:00, ο Προϊστάμενος της Ενορίας μας πατέρας Τιμόθεος Παπαδάκης, απαντά σε δογματικές απορίες με επίκεντρο το Πρόσωπο του Χριστού.

Ιερες ακολουθιες της Αγιας και Μεγαλης Τεσσαρακοστης

Δείτε το πρόγραμμα των Ιερών Ακολουθιών για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Ιερες Αγρυπνιες Τεσσαρακοστης

Δείτε το πρόγραμμα των Ιερών Αγρυπνιών για την περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

2η Ομιλια π.Τιμοθεου Παπαδακη στις 19-2-2017

Την Κυριακή 19 / 2 / 2017 στις 5:00μ.μ., θα διεξαχθεί η 2η Ομιλία του Προϊσταμένου της Ενορίας μας π. Τιμοθέου Παπαδάκη με επίκεντρο το Πρόσωπο της Θεομήτορος, Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας.

Ιερες Ακολουθιες Δεκεμβριου

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών για τον μήνα Δεκέμβριο.

Αγιασμος Συντροφιων & Δραστηριοτητων

Με τον Αγιασμό ενάρξεως των Νεανικών Συντροφιών και Δραστηριοτήτων, ξεκινούν όλες οι δράσεις που λειτουργούν στην Ενορία μας. Σας περιμένουμε να τις γνωρίσετε και να συμμετάσχετε ενεργά!

Ιερα Πανηγυρις των Εισοδιων της Θεοτοκου 2016

Ο Ιερός Ναός Υπεραγίας Θεοτόκου Πρασίνου Λόφου Ηρακλείου Αττικής, πανυγηρίζει τα Ιερά Εισόδια της Θεομήτορος και καλεί τον φιλόχριστο λαό προς συμμετοχή στις Ιερές Ακολουθίες της Πανυγήρεως. Ἡ Ἐνορία εἶναι ἡ Ἀγκάλη τῆς ΠΑΝΑΓΙΑΣ, νὰ Τὴν κάνουμε ΚΑΤΑΦΥΓΗ μας!